Tractari Auto in Bucuresti

Tractari Auto in Bucuresti

Suntem pregatiti NON-STOP sa intervenim rapid in toata tara. Personalul nostru calificat te poate indruma spre service-ul potrivit nevoilor tale.

Compania noastra ofera tractari auto Bucuresti pentru masina ta indiferent de ora sau de situatie. Preturi speciale pentru servicii de transport pe platforma auto. Oferim servicii de tractari bucuresti nonstop. Pentru Bucuresti, pretul unei tractari incepe de la 70 lei, indiferent de zona sau de ora solicitarii.

Efectuam servicii de tractari auto in Bucuresti la cele mai mici preturi garantate. Seriozitatea, rapiditatea, promptitudinea si eficienta ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere! Tractari Auto Bucuresti ofera servicii non stop de asistenta si transport rutier pe platforma auto, la cele mai mici preturi. Firma Tractari Auto Bucuresti asigura asistenta rutiera pentru autovehicule avariate.

Oferim servicii de tractare auto NON STOP. Pentru Bucuresti, pretul unei tractari incepe de la 70 lei, indiferent de zona sau de ora solicitarii. Pretul este calculat in functie de greutate, distanta sau starea tehnica a autovehiculului tractat.

Daca autovehiculul avariat nu poate fi depanat la locul producerii evenimentului rutier, acesta va fi tractat (prin serviciul de tractari auto Bucuresti) la cel mai apropiat service auto sau la orice alt service auto indicat de catre conducatorul acestuia.

Echipajul de asistenta rutiera Bucuresti se deplaseaza in zona in care s-a produs evenimentul in cel mai scurt timp posibil si vor depana autovehiculul avariat la locul unde s-a produs evenimentul rutier (daca avaria se dovedeste a fi una minora si nu afecteaza garantia autoturismului).

Tractari Auto Bucuresti GARANTEAZA promptitudine si interventie rapida in orice colt al Bucurestiului indiferent de ora la care se solicita servicii de transport pe platforma auto!

Fiecare comanda este o provocare pentru noi, iar cu ajutorul dumneavoastra, zilnic ne perfectionam in ceea ce stim sa facem cel mai bine – servicii de transport pe platforma auto! Lasa-te pe mana specialistiilor in tractari!

Comments are closed.