Raliul Portugaliei – Începe Weekendul

Raliul Portugaliei – Începe Weekendul

Doamnelor și domnilor, iubitori de mașini și de voie bună, pregătiți-vă de un nou spectacol plin de adrenalină. Dacă se întâmplă să fii în Porto în acest weekend nu rata cel mai fierbinte raliu. Se pare că locuitorii din Porto sunt obligați să se distrze pe cinste în această lună. Dacă weekendul trecut a fost destinat manifestărilor Ducatti, iată că în acest weekend la cea de-a cincea etapă a Raliului Portugaliei, Sebastien Ogier va fi în prim plan și se va lupta să acopere victoria Citroen obținută de Kris Meeke.

Raliul Portugaliei

Sursă Poză: monitorulcj.ro

Peste 100,000 de fani se vor aduna în Porto pentru a fi martorii celor mai noi surprize în materie de mașini spectaculoase și echipe performante. În cadrul acestui raliu M-Sport va introduce o versiune nouă și captivantă a Ford Fiesta RS WRC. Acesta va fi total remodelat în interior aducând cu sine un motor reinventat cu mai multă putere și un bloc motor construit în premieră de M-Sport. Unde se vor vedea diferențele? La pachetul de transmisie, răcire și la partea electronică.

Dar Fordul nu e singura surpriză pregătită de M-Sport. Ei vor veni și cu un nou nume, Robert Kubica ce va încerca să uite de Raliul Argentinei și va concura la Raliul Portugaliei cu un Ford Fiesta RS WRC ce va purta culorile echipei sale RK World Rally Team.

Și nu în ultimul rând, România va fi reprezentată de familia Tempestini. Simone va conduce un Citroen DS3 R3-Max în cadrul categoriei WRC Junior iar tatăl sau Marco se va bucura de un Subaru Impreza, concurând la categoria WRC 2, clasa Production Cup.

Așadar, se pare că va fi un weekend fierbinte în Porto. Numai bun de admirat mașini puternice, piloți frumoși și drifturi spectaculoase. Completează acest peisaj cu o limonadă rece și weekendul va fi perfect.

Comments are closed.